Restaurant Puro, Knokke

Verwarmd strandterras met zicht op zee.

Het unieke uitzicht is een grote troef die wij zo veel mogelijk uitspelen. Vanuit het restaurant hebt u een prachtig zicht op zee. En op ons vernieuwd verwarmd terras bent u nog dichter bij de golven. Daar is het interieur in dezelfde stijl als het restaurant. Zo neemt u buiten ook plaats op een strakke, witte lederen bank met zwarte tafels en stoelen. Beeld u hier nog eens een stralende zon en brekende golven bij in… Dan beseft u al snel dat het hier puur genieten is.

Pure specialiteiten van eigen bodem

Om onze gasten elke dag een topkeuken en een fijne ervaring te garanderen, is het belangrijk dat de keuken en de bediening dezelfde sfeer en identiteit uitstralen. Al onze bereidingen zijn het resultaat van veel handenarbeid en een zoektocht naar het beste product. Bij restaurant Puro verwerken we dan ook de mooiste en puurste producten uit de wereld. Onze voorkeur gaat dan uit naar producten van eigen bodem. Voor de specifieke smaak, de finesse, het aroma en de textuur. Daarnaast gebruiken we ook producten uit andere landen, zeker wanneer ze onze creaties meerwaarde geven. Zo importeren we ons rundsvlees en Pata Negra uit Spanje en langoustines uit Ijsland.

Ons vernieuwd Interieur

Kom en geniet van onze eerlijke creaties in ons vernieuwd interieur Zo hebben we een uitbouw laten plaatsen voor ons restaurant, met ramen tot op de grond om u een spectaculair zicht op zee te kunnen garanderen. Binnen in het restaurant neemt u plaats op ons lederen witte bankstel of in een van de witte lederen kuipzetels, gezellig aan de haard of met zicht op zee. Van uit deze zetels kan u nauwlettend onze open keuken in het oog houden.

Exclusief in restaurant Puro Japanse Wagyu

Restaurant Puro serveert ook de echte enige Japanse Wagyu nr. 10 uit Japan. (geen imitaties uit andere landen). Wij zijn dan ook zeer fier dat wij deze delicatessen mogen aanbieden aan onze gasten.

 

 


Openingstijden

dagen van tot van tot
Maandag 12:00 15:00 18:30 22:00
Woensdag Gesloten – Fermé – Closed
Donderdag Gesloten – Fermé – Closed
Vrijdag 12:00 15:00 18:30 22:00
Zaterdag 12:00 15:00 18:30 22:00
Zondag 12:00 15:00 18:30 22:00


Tijdens de schoolvakanties zijn wij alle dagen open!

Trefwoorden

Koffie & Thee, Restaurants, Desserts